3PAR Data lost

Hello. On June 25 at 18:10, we lost graphs from all 3PAR HPE storage systems, which we have 3. I found that there was no 3PAR CLI on the lpar2rrd server, although this software was definitely installed, since without it we would not have any graphs at all. I reinstalled 3PAR CLI connection testing shows the following
[stor2rrd@xorux-mon stor2rrd]$ ./bin/config_check.sh v8450-sh



=========================
STORAGE: v8450-sh: 3PAR
=========================
  TCP connection to "10.99.254.103" on port "22" is ok
CLI Client version: 3.3.2
  TCP connection to "10.99.254.103" on port "5782" is ok
Using 3PAR CLI /opt/hpe_3par_cli/bin/cli, PWF:/home/stor2rrd/stor2rrd/etc/.3par-10.99.254.103.pwf
export TPDCERTDIR=/home/stor2rrd/stor2rrd/etc; export TPDPWFILE=/home/stor2rrd/stor2rrd/etc/.3par-10.99.254.103.pwf; /opt/hpe_3par_cli/bin/cli -sys 10.99.254.103 -pwf /home/stor2rrd/stor2rrd/etc/.3par-10.99.254.103.pwf showuser
  connection ok














No LAN configured :
[stor2rrd@xorux-mon stor2rrd]$

but there is still no data

Comments

  • Hi,

    send us logs

    Note a short problem description in the text field of the upload form.

    cd /home/stor2rrd/stor2rrd # or where is your STOR2RRD working dir

    tar cvhf logs.tar logs tmp/*txt

    gzip -9 logs.tar

    Send us logs.tar.gz via https://upload.stor2rrd.com

  • On the problem, I additionally inform you that multiple errors have appeared in the error log since the problem occurred

    Thu Jun 24 18:30:27 2021: v8450-kt : data_load.pl failed: Can't use an undefined value as a HASH reference at /home/stor2rrd/stor2rrd/bin/LoadDataModule.pm line 49320.
     /home/stor2rrd/stor2rrd/bin/data_load.pl:109 : No such process
    Thu Jun 24 18:35:31 2021: v8450-kt : data_load.pl failed: Can't use an undefined value as a HASH reference at /home/stor2rrd/stor2rrd/bin/LoadDataModule.pm line 49320.
     /home/stor2rrd/stor2rrd/bin/data_load.pl:109 : No such process
    Thu Jun 24 18:40:26 2021: v8450-kt : data_load.pl failed: Can't use an undefined value as a HASH reference at /home/stor2rrd/stor2rrd/bin/LoadDataModule.pm line 49320.
     /home/stor2rrd/stor2rrd/bin/data_load.pl:109 : No such process

  • yes, that is the problem, send logs as per above if you can
  • logs loaded
  • Hi! Is there any news on our problem?
Sign In or Register to comment.